Real Madrid krossade Tottenham med 4-0 på Santiago Bernabeu.
1 av 3
Real Madrid krossade Tottenham med 4-0 på Santiago Bernabeu. - Foto: Paul White / AP / SCANPIX
Real Madrid-tränaren José Mourinho är medveten om att mirakel kan inträffa - men ska göra allt i sin makt för att förhindra det.
2 av 3
Real Madrid-tränaren José Mourinho är medveten om att mirakel kan inträffa - men ska göra allt i sin makt för att förhindra det. - Foto: Tom Hevezi / AP / SCANPIX
Men trots det tror Gareth Bale på ett mirakel. "Det har hänt förr, varför skulle det inte kunna hända oss?"
3 av 3
Men trots det tror Gareth Bale på ett mirakel. "Det har hänt förr, varför skulle det inte kunna hända oss?" - Foto: Action Images / Peter Cziborra / BILDBYRÅN

Tottenham suktar efter ett mirakel

Tottenham Hotspur måste vinna med minst 4-0 för att ta matchserien mot Real Madrid till straffar.


Hjärnsläppet:

Tottenham kom till Santiago Bernabeu beredda på att få slåss om målen. Men de satte sig i en rejäl knipa när anfallaren Peter Crouch drog på sig ett rött kort efter bara en kvart.

Sen var det bara för Real Madrid att ställa upp, passa och göra mål. Hela fyra kassar han dem stänka in på Tottenham.

Emmanuel Adebayor gjorde två av dem och kommer nu få hjälp på topp eftersom Karem Benzema är tillbaka.

Tottenham var märkbart sårade av att sakna den irrationelle och superspeedige högeryttern Aaron Lennon. Han är tillbaka inför mötet på White Hart Lane.

Men det lär krävas mer än så för att Tottenham ska lyckas göra den här kvartsfinalen spännande.

LONDON. I det förra mötet var det ett hungrigt Real Madrid som fullkomligt krossade ett decimerat Tottenham på Santiago Bernabeu med 4-0.

I inledningen drog Tottenham-anfallaren Peter Crouch på sig två gula kort och var utvisad redan efter en kvart.

Trots att det ser nattsvart ut för Harry Redknapps mannar finns det ändå en strimma hopp inför onsdagkvällens andra och avgörande kvartsfinalmatch hemma mot Real på White Hart Lane.

– Allting är möjligt i fotboll. Den här sportens historia är full av otroliga och galna matcher. Förhoppningsvis kan vi stå för ett sånt mirakel. Real Madrid förlorade med 4-0 på Anfield för inte så länge sen. Varför skulle inte vi kunna göra det på White Hart Lane, säger Tottenhams stjärnmittfältare Gareth Bale enligt The Sun.

Även om spelarna själva tror att ett mirakel är fullt möjligt säger historien annorlunda: Inget lag i Champions Leagues historia har någonsin vänt ett så här stort underläge till avancemang.

"Tottenham kommer behöva göra fler än fem mål"

Något man inte får glömma är att José Mourinhos mannar fortfarande är ute efter att göra mål också. Och demontränaren skickar en syrlig passning till Tottenham-spelarna.

– Tottenham kommer att behöva göra fler än fem mål på White Hart Lane eftersom mitt lag har kommit hit för att göra mål, säger "The Special One".

Harry Redknapp säger att mirakel händer i fotboll och jag håller fullständigt med honom. Fotboll kan ibland förråda dig, så vi får inte ge honom chansen att fullborda ett mirakel.

Förra matchen var det stora utropstecknet den utlånade Manchester City-spelaren Emmanuel Adebayor, som gjorde två mål. Men Real Madrid får tillbaka lagets kanske målfarligaste spelare - superhete Karem Benzema är redo för spel.

Tottenham får troligtvis också tillbaka en viktig pjäs i den supersnabbe högeryttern Aaron Lennon som saknades sist.

En sak som är säker inför kvällens match är att vi kommer att få se ett Tottenham som spelar utan spärrar och satsar alla kort offensivt.

/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!