Kuyt avgör Premier League?

Straffdramat kan ha avgjort Premier League

Tio minuter tilläggstid, två straffar och en allvarligt skadad Jamie Carragher.

LONDON. Det stod länge 0-0 mellan Arsenal och Liverpool. Och plötsligt exploderade matchen - på övertid.

I den 97:e minuten fixade Cesc Fabregas en straff som Robin van Persie säkert förvaltade. Då såg Arsenal ut att kunna fortsätta utmana Manchester United i Premier League.

Men bara två minuter senare föll Leiva  Lucas i Arsenals straffområde. Domaren blåste straff och Dirk  Kuyt sköt snyggt in kvitteringen i den 100:e minuten. Strax därefter blåste domaren av matchen.

Den långa tilläggstiden var en konsekvens av Jamie Carraghers allvarliga huvudskada. Spelet avbröts och Carragher fick bäras av planen på bår efter att ha fått syrgas.

Poängförlusten innebär att Arsenal nu har sex poäng upp till Manchester United med sex omgångar kvar av Premier League. Kan bli ett alltför mäktigt berg att klättra.