"Det är en vacker klubb", sa han i holländsk teve om United.
1 av 5
"Det är en vacker klubb", sa han i holländsk teve om United. - Foto: LUCA BRUNO / AP / SCANPIX
Wesley Sneijder har hintat om att han kan tänka sig att spela för Manchester United.
2 av 5
Wesley Sneijder har hintat om att han kan tänka sig att spela för Manchester United. - Foto: Orange Pictures / Icon Sport / BILDBYRÅN
Inter-presidenten Massimo Moratti försäkrade för en dryg månad sen att Sneijder ska bli kvar länge i Inter.
3 av 5
Inter-presidenten Massimo Moratti försäkrade för en dryg månad sen att Sneijder ska bli kvar länge i Inter. - Foto: Antonio Calanni / AP / SCANPIX
Tanken är att Sneijder så småningom ska ersätta trotjänaren Paul Scholes.
4 av 5
Tanken är att Sneijder så småningom ska ersätta trotjänaren Paul Scholes. - Foto: JON SUPER / AP / SCANPIX
United-managern Alex Ferguson är ute efter att fräscha upp sitt mittfält och Sneijder ligger högt upp på önskelistan.
5 av 5
United-managern Alex Ferguson är ute efter att fräscha upp sitt mittfält och Sneijder ligger högt upp på önskelistan. - Foto: Jason Cairnduff / ACTION IMAGES / BILDBYRÅN

Sneijder hintar om flytt till United

Inters stjärnmittfältare Wesley Sneijder hintar om att han kan tänka sig en flytt till Manchester United.


Wesley Sneijder:

Född: 9 juni 1984 i Utrecht, Nederländerna.

Då: Vann Champions League med Inter förra säsongen. Under VM i Sydafrika 2010 var Sneijder en stor anledning till att Holland lyckades ta sig till final.

Nu: Kan vara på väg till den engelska storklubben Manchester United. Sneijder sa i teve att United är "en vacker klubb".

MILANO. Den engelska toppklubben Manchester United och Wesley Sneijder har kopplats ihop tidigare. Bland annat sägs ett bud från United på drygt 313 miljoner kronor ligga redo för den holländska mittfältsstjärnan.

United-managern Alex Ferguson är sugen på att fräscha upp sitt mittfält och ska då ha Sneijder väldigt högt upp på sin önskelista. Bland annat är holländaren tänkt som en ersättare till Paul Scholes.

En övergång kanske inte är så långt bort heller. Sneijder själv har hintat om att han tycker om den engelska storklubben.

– Om jag vill gå till United? Det är en vacker klubb. Men jag trivs bra här i Milano och jag tänker inte så mycket på det, sa Sneijder i det holländska teveprogrammet Studio Ajax.

Trots Manchester Uniteds intresse har Inter-presidenten Massimo Moratti tidigare försäkrat att Wesley Sneijder kommer att ha San Siro som fortsatt hemmaplan framöver.

– Manchester Uniteds intresse i Sneijder stämmer. Men jag kollade inte riktigt in erbjudandet. Mitt enda intresse är att behålla Sneijder här i flera år framöver, sa Moratti för en dryg månad sedan enligt Daily Mirror.

/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!