Brede Hangeland är bättre än de flesta av Londonlagets mittbackar.
1 av 5
Brede Hangeland är bättre än de flesta av Londonlagets mittbackar. - Foto: Lefteris Pitarakis / AP
Belgiske supertalangen Eden Hazard firar ett mål i den franska ligan.
2 av 5
Belgiske supertalangen Eden Hazard firar ett mål i den franska ligan. - Foto: Michel Spingler / AP
Realistiskt eller ej, Arsenal skulle faktiskt behöva Didier Drogba.
3 av 5
Realistiskt eller ej, Arsenal skulle faktiskt behöva Didier Drogba. - Foto: Vincent Yu / AP
I avsaknad på erfaren vänsterback borde Wenger satsa på att locka över Leighton Baines.
4 av 5
I avsaknad på erfaren vänsterback borde Wenger satsa på att locka över Leighton Baines. - Foto: Tim Hales / AP
Tyske Bastian Schweinsteiger skulle vara den ledargestalt Arsenal saknar på mittfältet.
5 av 5
Tyske Bastian Schweinsteiger skulle vara den ledargestalt Arsenal saknar på mittfältet. - Foto: Kerstin Joensson / AP

Lista: Stjärnorna Wenger borde värva

Arsenal gick vidare till Champions League - trots allt. Nu måste förstärkningarna komma.


Vilka vill ni se?

Vi har säkert missat flera storstjärnor som Arsenal borde förstärka med. Vilka tycker ni läsare att Arsene Wenger borde satsa på? Använd kommentarsfältet och kom med era förslag.

Två av de få kvarvarande stjärnorna i Arsenal, Robin van Persie och Theo Walcott, räddade Londonklubbens säsong och tränaren Arsene Wengers jobb i och med 2-1-segern mot Udinese på bortaplan på onsdagen.

Nu när avancemanget till gruppspelet i Champions League är klart lär fransmannen ge sig ut på transfermarknaden. Nyheter24 listar spelarna han borde satsa på att få till Emirates Stadium.

Brede Hangeland, mittback, Fulham

Den norske jätten skulle tillföra välbehövlig tyngd och rutin i mittförsvaret, förslagsvis bredvid Thomas Vermaelen. Fransmännen Laurent Koscielny och Sebastien Squillaci är båda skadade och har inte visat tillräckligt sedan de kom till klubben. Arsenal ska ha visat intresse tidigare.

Leighton Baines, vänsterback, Everton

Kieran Gibbs, Armand Traoré och nye Carl Jenkinson i all ära, men Arsenal behöver en mer rutinerad vänsterback. Varför inte spä på urholkningen av Evertons a-trupp och sno åt sig frisparksspecialisten Baines? Han kommer åtminstone göra fem frisparksmål per säsong, det kan avgöra matcher som står och väger.

Bastian Schweinsteiger, mittfältare, Bayern München

Visst, det lär bli svårt att få loss Bayerns kanske viktigaste spelare, men han har varit på väg till de brittiska öarna förut och Arsenal har en del kosing att leka med nu. Skulle vara den styrande mittfältare laget saknar i och med att Cesc Fabregas lämnat.

Eden Hazard, mittfältare/anfallare, Lille

På de offensiva kantpositionerna ser det tämligen tunt ut och dessutom har ju Andrei Arshavin ryktats vara på väg bort. Hazard är bara 20 år och passar perfekt in i resten av laget. Han är också gammal lagkamrat med nyförvärvet Gervinho. Problemet är att han verkar vara för dyr för storklubbarna för tillfället.

Didier Drogba, anfallare, Chelsea

Ja, ni läste rätt. Det må vara svårt för Arsenal att värva från lokalkonkurrenten men Drogba känner nog att han får svårt att vara helt ordinarie i Chelsea kommande säsong och skulle lämna för rätt bud. Arsenal har i stort sett bara Robin van Persie längst fram - backupen Marouane Chamakh håller inte, i alla fall inte i Champions League.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!