Adam Johnson inledde målkavalkaden. - Foto: BILDBYRÅN

Blackburn krossades - efter Citys makalösa halvlek

Mål: 0-1 (71) Andrew Carroll, 0-2 (82) Luis Suarez.

Aston Villa - Wigan 2-0

Mål: 1-0 (36) Gabriel Agbonlahor, 2-0 (62) Darren Bent.

Blackburn - Manchester City 0-4

Mål: 0-1 (57) Adam Johnson, 0-2 (59) Mario Balotelli, 0-3 (73) Samir Nasri, 0-4 (87) Stefan Savic.

Manchester United - Norwich 2-0

Mål: 1-0 (68) Anderson, 2-0 (87) Danny Welbeck.

Sunderland - West Bromwich Albion 2-2

Mål: 0-1 (4) James Morrison, 0-2 (5) Shane Long, 1-2 (24) Nicklas Bendtner, 2-2 (27) Ahmed Elmohamady.

Wolves - Newcastle 1-2

Mål: 0-1 1(7) Demba Ba, 0-2 (38) Jonas Gutierrez, 1-2 (88) Steven Fletcher.

BLACKBURN. Manchester City fortsätter att köra över sina motståndare. Den här gången var det Blackburns tur att åka på stryk efter en andra halvlek som de sent kommer att glömma.

Det blev en rejäl ketchup-effekt för Roberto Mancinis mannar, som hittade rätt först efter 57 mållösa minuter. Då kunde Adam Johnson äntligen spräcka nollan och ge bortalaget ledningen.

En ledning som snabbt skulle komma att skena iväg. Den hårt kritiserade italienaren Mario Balotelli drygade ut till 2-0 endast två minuter senare, innan Samir Nasri satte spiken i kistan med dryga kvarten kvar.

Stefan Savic fullbordade förödmjukelsen när han satte 4-0 bakom hemmamålvakten Paul Robinson, som knappast kommer att få lätt att sova i natt.