Manchester Uniteds Jonny Evans (t.v.) krigar om bollen mot Liverpools Dirk Kuyt (t.h.).
Manchester Uniteds Jonny Evans (t.v.) krigar om bollen mot Liverpools Dirk Kuyt (t.h.). - Foto: Tim Hales/AP/SCANPIX

Oavgjort i hatmötet - trots Adams jättefilmning

Javier Hernandez säkrade poängen borta mot Liverpool.


Manchester-klubbarnas dominans

Säsongen har börjat alldeles strålande för Manchester United, som efter åtta omgångar fortfarande inte har förlorat en enda match.

Än så länge är det enbart Sunderland och numera Liverpool som har tagit poäng av serieledaren. Men trots det kan de ändå komma att tappa första platsen till lokalkonkurrenten Manchester City, som senare under lördagen spelar hemma mot Aston Villa.

Vinner City går de om United med två pinnar.

LIVERPOOL. Charlie Adams jättefilmning såg ut att kunna fixa tre poäng till Liverpool i hatmötet mot Manchester United. Men det obesegrade bortalaget vägrade att ge sig och kom tillbaka - genom ett nickmål av den 1,75 meter långe Javier Hernandez.

Matcherna mellan Liverpool och Manchester United brukar bli målglada tillställningar. Men när lagen drabbade samman på lördagen dröjde det ända till den 70:e minuten innan mötets första balja kom. Adam blixtrade till rejält och tog sig förbi flera United-spelare innan han föll lätt strax utanför straffområdet.

Fram klev lagkaptenen Steven Gerrard, som mer eller mindre bara lade in bollen i mål förbi en ihålig mur.

Tystade Anfield

Men hatmötet skulle sluta oavgjort. Hernandez hade bara varit på plan i några minuter innan han nickade in Danny Welbecks perfekta inlägg.

Hemmaspelarna fortsatte att jaga segermålet med tio minuter kvar att lira. Men trots att de skapade flera riktigt farliga målchanser lyckades de inte få hål på United-målvakten David de Gea ännu en gång.

Här sätter Gerrard öppningsmålet:


Steven Gerrard Fantastic Free Kick, Liverpool... by XpressGOAL365

"Chicharitos" kvittering:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!