Didier Drogba fick syna det röda kortet.
Didier Drogba fick syna det röda kortet. - Foto: Sang Tan/AP/SCANPIX
Heidar Helguson jublar efter det tidiga ledningsmålet, som blev matchens enda.
Heidar Helguson jublar efter det tidiga ledningsmålet, som blev matchens enda. - Foto: Sang Tan/AP/SCANPIX
Två utvisningar blev för mycket för Chelsa som förlorade mot Queens Park Rangers. - Foto: Sang Tan/AP/SCANPIX

Chelsea såg rött - och förlorade mot QPR

Två utvisningar blev för mycket för Chelsea, som föll tungt mot nykomligen QPR.

Där tog det stopp, Chelsea.

Efter en relativt blek säsongsinledning hade Chelsea kommit igång med målproduktionen rejält. I de fyra senaste ligamatcherna inför mötet med QPR hade det blåklädda Londonlaget svarat för totalt 16 gjorda mål, ett snitt på fyra mål per match.

Några fyra mål blev det aldrig borta mot Queens Park Rangers...

LONDON. Söndagen var dagen då Chelsea skulle hämta ikapp försprånget på Manchester-lagen i toppen av tabellen, så var tanken åtminstone. Nykomlingen Queens Park Rangers stod för motståndet i en till synes enkel uppgift för André Villas Boas manskap. Men drabbningen på Loftus Road blev allt annat än enkel för Chelsea, som förlorade med 1-0.

Chelsea chockat i inledningen

Det dröjde bara tio minuter innan hemmalaget hade tagit ledningen. Islänningen Heiðar Helguson dunkade in 1-0 från elvameters-punkten. Vid det här laget var det nog många som förväntade sig en vändning, men straffmålet var bara början på ett debacle för Chelsea.

I den 33:e minuten visades Jose Bosingwa ut efter en ful förseelse. Och mindre än tio minuter senare var det dags för nästa hjärnsläpp - denna gång var det anfallaren Didier Drogbas tur att få syna det röda kortet.

Orkade aldrig komma igen

De två röda korten blev till slut nöten för Chelsea, som aldrig orkade komma igen. Ett solitt försvarsspel från QPR-spelarna gjorde att matchen slutade i 1-0-vinst för nykomlingen.

Detta var Chelseas blott andra förlust på nio matcher, men man placerar sig - trots förlusten - på en stabil tredjeplats i tabellen.