Kaká satte 2-0-målet. - Foto: Angel Navarette
Men det var Karim Benzema som öppnade målskyttet.
Men det var Karim Benzema som öppnade målskyttet. - Foto: Angel Navarette
Real Madrid sänkte Villarreal med tre snabba mål redan i den första halvleken.
Real Madrid sänkte Villarreal med tre snabba mål redan i den första halvleken. - Foto: Angel Navarette/AP/SCANPIX

Real Madrid mosade Villarreal - på 25 minuter

Ny målexplosion i den första halvleken av Real Madrid.

MADRID. Förra lördagen bombade Real Madrid in fyra mål borta mot Malaga i de första 45 minuterna. I kväll exploderade ligatvåan igen - och sänkte toppkonkurrenten Villarreal med tre blixtsnabba mål redan i den första halvleken.

– Vi måste alltid försöka att bli bättre och alltid utvecklas, säger mittfältsgeneralen Xabi Alonso till Canal Plus efter matchen.

Hemmafansen behövde inte heller vänta särskilt länge innan de fick se Karim Benzema spräcka nollan. Endast sex minuter hade passerat när den franske anfallaren besegrade den förre Real-keepern Diego Lopez. Målet var dessutom Benzemas fjärde den här säsongen.

Minuterna därpå var det dags igen för Real Madrid. Den här gången var det Kaká, som verkligen har kommit igång efter förra säsongens stora skadehelvete, som nätade. Angel Di Maria avslutade målskuttet efter dryga halvtimmen när han - snyggt serverad av Benzema - enkelt kunde lägga in 3-0 bakom den chanslöse bortamålvakten.

– Vi har inget annat val än att fortsätta att vinna. Det är vår väg till framgång, säger Alonso.

Inte serieledare

Men trots att både Barcelona och Real Madrid vann sina senaste matcher, är det inte någon av dem som är serieledare. I stället är det lilla Levante som toppar La Liga med sina 23 poäng efter nio omgångar.