Yaya Touré (t.v.) satte två mål när han och Balotelli (t.h.) sänkte Villarreal.
Yaya Touré (t.v.) satte två mål när han och Balotelli (t.h.) sänkte Villarreal. - Foto: Alberto Saiz/AP/SCANPIX
Mario Balotelli gör mål igen.
Mario Balotelli gör mål igen. - Foto: Alberto Saiz/AP/SCANPIX

Nu gör City succé i Champions League

Mario Balotelli och Yaya Touré sänkte de gula ubåtarna.

VILLARREAL. Carlos Tevez var inte ens med på bänken. Då fick Mario Balotelli chansen igen - och nätade när Manchester City klättrade till en andraplats efter 3-0 borta mot Villarreal.

Det infekterade bråket mellan Tevez och tränaren Roberto Mancini ser inte ut att ha påverkat laget särskilt negativt. Snarare tvärtom. Nu stormar City nämligen mot nästa Champions League-omgång efter att ha mosat spanska Villarreal.

Den italienske anfallaren satte 2-0 från elvameterspunkten precis innan pausvilan. Dessförinnan hade mittfältaren Yaya Touré gett gästerna ledningen. Touré satte dessutom 3-0 till bortalaget med mindre än 20 minuter kvar att lira.