Sergio Agüero nätade också. - Foto: JON SUPER/AP/SCANPIX
Mario Balotelli öppnade målskyttet hemma mot Newcastle. - Foto: JON SUPER/AP/SCANPIX
Manchester City stormar mot ligaguldet.
Manchester City stormar mot ligaguldet. - Foto: JON SUPER/AP/SCANPIX

Inget kan stoppa City - stormar mot ligaguldet

Manchester City plockade elfte segern på tolfte matchen.

MANCHESTER. Ingen Carlos Tevez? Då nätade ersättaren Mario Balotelli ännu en gång och ledde Manchester City mot ytterligare en seger när formstarka Newcastle kom på besök.

Den italienske jättetalangen gjorde sitt sjätte mål på åtta matcher när han spräckte nollan från elvameterspunkten strax innan pausvilan. Ett mål som bäddade för hemmalagets bekväma 3-1-seger mot "The Magpies". Micah Richards drygade ut ledningen strax efter öppningsmålet och Sergio Agüero satte 3-0 på straff med dryga kvarten kvar att lira.

Gästerna försökte komma in i matchen, men fler mål än Dan Goslings 1-3-balja med bara minuten kvar att lira, kom de aldrig.