United hade fullständig lekstuga när Fulham krossades med 0-5.
United hade fullständig lekstuga när Fulham krossades med 0-5. - Foto: Tony O'Brien/ACTION IMAGES/BILDBYRÅN
Det här var Uniteds fjärde raka seger.
Det här var Uniteds fjärde raka seger. - Foto: Matt Dunham/AP/SCANPIX

Målfest när United fixade fjärde raka

Manchester United har prickat toppformen - krossade Fulham med 0-5.

Wigan-Liverpool 0-0

LONDON. Flopp i Champions League och ligacupen – men i Premier League klaffar allt för Manchester United. Borta mot Fulham kom lagets 13:e trepoängare för säsongen, och därmed hålls avståndet till serieledaren City intakt.

Blixtsnabbt ledningsmål - igen

Senast mot QPR hittade Wayne Rooney nätet efter bara en spelminut. Riktigt så snabbt gick det inte denna gång, men nästan. Publiken på Craven Cottage hade knappt hunnit sätta sig ner innan Danny Welbeck dunkade in ledningsmålet för United, då var matchen fem minuter gammal.

Men United slog inte av på takten trots det tidiga ledningsmålet. Efter en rad missade målchanser kunde Nani nicka in Ryan Giggs perfekta hörna. Samarbetet dem två emellan fungerade till punkt och pricka: precis innan pausvila spelade Nani fram till Giggs som såg till att United hade avgjort matchen redan efter en halvlek.

Rooneys målform håller i sig

Det såg länge ut att sluta 0-3 men med bara minuter kvar av matchen såg stekhete Wayne Rooney till att skriva in sig i målprotokollet. Med ett stenhårt långskott drygade han ut ledningen till 0-4 och precis innan slutsignalen fastställde Dimitar Berbatov slutresultatet till hela 0-5.

Därmed är avståndet upp till serieledande Manchester City fortfarande ynka två poäng. Marginalen ner till trean Tottenham drygades dessutom ut, dock har "Spurs" två matcher mindre spelade.