Här kvitterar Steve Sidwell. - Foto: BILDBYRÅN
Laurent Koscienly öppnade målskyttet efter 21 minuters spel.
Laurent Koscienly öppnade målskyttet efter 21 minuters spel. - Foto: BILDBYRÅN

Fulhams chockvändning - sänkte Arsenal i sista minuten

Arsenal var bara några minuter ifrån att kunna klättra förbi Chelsea och knipa fjärdeplatsen. Men Fulham vägrade att ge sig och vann till slut med 2-1.

Dagens Premier League-matcher

Aston Villa-Swansea 0-2

Blackburn-Stoke 1-2

Queen Park Rangers-Norwich 1-2

Wolverhampton-Chelsea 1-2

Fulham-Arsenal 2-1

LONDON. Arsenal var länge nära att kamma hem tre poäng borta mot Fulham. Då vaknade hemmalaget till liv - och sänkte gästerna med två kvicka mål i slutet av matchen.

Robin van Persie spelade hela matchen. Men trots det fick den stekhete anfallaren lämna Craven Cottage mållös och i stället fick han se mittbacken Laurent Koscienly spräcka nollan efter drygt 20 minuters spel. Ett mål som väldigt länge såg ut att bli drabbningens enda.

Men då bjöds hemmalaget tillbaka in i matchen efter att Johan Djourou visats sitt andra gula kort. Och det dröjde inte särskilt länge innan Philippe Senderos, som var kontrakterad av Arsenal i sju år, visade vägen och hittade fram till Steve Sidwell som nickade in kvitteringen med bara fem minuter kvar. Minuterna senare slog Martin Jols mannar till igen och satte det matchavgörande 2-1-målet när Bobby Zamora hittade rätt bakom bortamålvakten Wojclech Szczesny.