1 av 5
Frank Lampard låg bakom Didier Drogbas mål och gjorde ett själv när Chelsea mosade Bolton. - Foto: BILDBYRÅN
David Luiz (t.v.) inledde målskyttet.
2 av 5
David Luiz (t.v.) inledde målskyttet. - Foto: BILDBYRÅN
Brassen satte 1-0 tidigt i den andra halvleken.
3 av 5
Brassen satte 1-0 tidigt i den andra halvleken. - Foto: BILDBYRÅN
Drogba drygade ut ledningen till 2-0.
4 av 5
Drogba drygade ut ledningen till 2-0. - Foto: BILDBYRÅN
5 av 5
Lika bra gick det dock inte för Fernando Torres, som kom in sent i den andra halvleken och som bara hade ett skott mot mål. - Foto: BILDBYRÅN

Chelseas sköna seger - viftade bort Bolton

"The Blues" hemmaslog Bolton med 3-0 och klättrade därmed i tabellen.

Manchester City-Blackburn 3-0

LONDON. Mållöst trots stor hemmadominans. Då klev mittbacken David Luiz fram och satte sitt blott andra mål för säsongen när Chelsea knep tre livsviktiga poäng mot Bolton.

Det dröjde länge innan matchens första mål skulle komma. "The Blues" hade förvisso skapat ett flertal lägen och Daniel Sturridge hade mycket väl kunnat göra 1-0 i den första halvleken. Men i stället blev det alltså brasilianaren Luiz som öppnade målskyttet bara minuterna efter paus.

Islossning

Ett mål som verkligen fick igång hemmalaget. Bara minuterna senare var Luiz nära att dryga ut ledningen, men stoppades av stolpen. Didier Drogba var också nära - men hans tunga avslut tog på ribban.

Ivorianen fick dock sin revansch när han nickade in Frank Lampards mål efter dryga timmen. Och med 20 minuter kvar att lira avgjorde Lampard själv och såg till att Chelsea klättrade upp till en fjärdeplats.