Här firar Arbeloa med Pepe - i dag kanske de inte är världens bästa vänner på träningen.
1 av 2
Här firar Arbeloa med Pepe - i dag kanske de inte är världens bästa vänner på träningen. - Foto: Alberto Saiz / AP / SCANPIX
Valencia klarade 0-0 på Santiago Bernabeu efter storspel av målvakten Vicente Guaita.
2 av 2
Valencia klarade 0-0 på Santiago Bernabeu efter storspel av målvakten Vicente Guaita. - Foto: Alberto Di Lolli / AP / SCANPIX

Här stämplar Pepe sin egen lagkamrat

Han har blivit känd genom flera hjärnsläpp - nu har Pepe gjort det igen.


Kan tappa ligatiteln

Real Madrid har de senaste omgångarna tappat lite för mycket poäng för sitt eget bästa och nu kan Barcelona ge dem en rejäl fight om ligatiteln.

Fyra poäng skiljer lagen åt med bara sju omgångar kvar att spela. Men då återstår ett El Clasico - på Camp Nou den 22 april.

MADRID. Att Real Madrid-backen Pepe både blivit anklagad för att filma och för att få både ett och två hjärnsläpp är knappast någon nyhet. Men i söndagens match mot Valencia var det inte en motståndare som fick smaka på portugisens dobbar - utan en medspelare.

När Pepe tacklades av lille argentinaren Pablo Piatti rullade han runt och vred sig i till synes svåra smärtor. Men ytterbacken Arvalo Arbeloa tyckte att lagkamraten skulle resa sig upp så de kunde få igång spelet. Då sparkade Pepe till honom på knäet.

– Han stämplar honom rätt över knäet. Det där är ett rött kort. Det spelar ingen roll vem man gör det på. Medspelare eller motspelare. Det är rött kort, sa experten Jens Fjellström i Canal Plus.

Se överfallet mot lagkamraten här:

/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!