Han värvades som stor anfallsstjärna men många höjde på ögonbrynen för prislappen - 35 miljoner pund. Med all rätt, Andy Carroll har varit en totalflopp.
1 av 5
Han värvades som stor anfallsstjärna men många höjde på ögonbrynen för prislappen - 35 miljoner pund. Med all rätt, Andy Carroll har varit en totalflopp. - Foto: Tim Hales / AP / SCANPIX
På torsdagen sparkades den ansvarige - Damien Comolli.
2 av 5
På torsdagen sparkades den ansvarige - Damien Comolli. - Foto: Tim Hales / AP / SCANPIX
Stewart Downing värvades för 20 miljoner pund.
3 av 5
Stewart Downing värvades för 20 miljoner pund. - Foto: CLINT HUGHES / AP / SCANPIX
Inte heller Blackpoolförvärvet Charlie Adam har rosat marknaden utan snarare varit ett orosmoment för alla Liverpoolsupportrar.
4 av 5
Inte heller Blackpoolförvärvet Charlie Adam har rosat marknaden utan snarare varit ett orosmoment för alla Liverpoolsupportrar. - Foto: Jon Buckle / AP / SCANPIX
Jordan Henderson har visserligen framtiden för sig, men har ännu inte levt upp till förväntningarna.
5 av 5
Jordan Henderson har visserligen framtiden för sig, men har ännu inte levt upp till förväntningarna. - Foto: Tim Hales / AP / SCANPIX

Värvade Andy Carroll - får sparken

Han var den som kastade brittiska pund i Newcastleanfallarens riktning - nu får Damien Comolli foten från Liverpool.


Övriga värvningar förra sommaren

Luis Suárez, anfallare - 22 miljoner pund

Craig Bellamy, anfallare - Gratis

Sebastian Coates, back - 7 miljoner pund

Alexander Doni, målvakt - Gratis

José Enrique, back - 7 miljoner pund

LIVERPOOL. Förra sommaren storsatsade Liverpool. 35 miljoner av alla pund spenderades på anfallaren Andy Carroll som floppat totalt - nu får klubbdirektören Damien Comolli betala priset. På torsdagen sparkades han.

Ordföranden Tom Warner är besviken över resultaten och menar att man måste tänka på framtiden.

- Vi har en strategi som behöver genomföras och vi känner att Damien kanske inte var rätt person att genomföra den, säger amerikanen till Mirror Football och fortsätter:

- Vi närmar oss slutet av säsongen och sommarens transferfönster och vi kände att det var viktigt att göra denna förändring snabbt.

Pool i mitten - Newcastle i toppen

Totalt spenderade Liverpool över en miljard förra sommaren på spelare som Carroll, Stewart Downing, Jordan Henderson och Charlie Adam. Ingen av dem har varit någon jättesuccé och klubben ligger just nu åtta i ligan.

Vad Newcastle gjorde med pengarna? De sparade en hel del, fyndade succéanfallarna Demba Ba och Papiss Cissé och krigar nu för en Champions League-plats.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!