5. Napoli, 51 poäng på 33 matcher

----

6. Roma, 50 poäng på 33 matcher

7. Inter, 49 poäng på 33 matcher

TURIN. Juventus är på god väg att kamma hem ligasegern. Stormötet med Roma blev en enkel historia för Turin-laget - som krossade huvudstadsklubben med 4-0.

Klockan hade inte ens tickat i fem minuter när Arturo Vidal slog till första gången. Chilenaren fick till ett perfekt skott som letade sig in bakom den chanslöse bortamålvaten Marteen Stekelenburg.

Men Vidal var inte nöjd med bara ett mål. Bara minuterna senare bombade den 24-årige mittfältaren in sitt andra mål för kvällen och dödade mer eller mindre matchen redan då.

Målvakten utvisad

Men Stekelenburgs horribla kväll tog inte slut då. Efter knappa halvtimmen gjorde han ned en hemmaspelare i straffområdet. Domaren pekade på straffpunkten - och visade dessutom ut målvakten.

Fram klev Andrea Pirlo - som sumpade straffen - men som ändå lyckades smälla in returen. Och i den andra halvleken fastställde Claudio Marchisio slutresultatet när han satte 4-0-målet bakom ersättaren Gianluca Curci.