Zlatan Ibrahimovic kärlekshistoria med Milan verkar få ett trist slut.
Zlatan Ibrahimovic kärlekshistoria med Milan verkar få ett trist slut. - Foto: Antonio Calanni/AP/Scanpix

Zlatan trött på Milan: "Ska jag skriva en check?"

Milan vill bli av med superstjärnan Zlatan Ibrahimovic och hans höga lön. Något som fått "Ibra" att rasa.


Ancelotti väntar på Zlatan

PSG-tränaren Carlo Ancelotti var eld och lågor efter att mittbacken Thiago Silva skrivit på för klubben.

– Han är en fantastisk spelare. Jag är mycket nöjd och glad över att han kommer hit, sade Ancelotti under en presskonferens.

Ancelotti vägrade dock kommentera Zlatan Ibrahimovic innan han blivit klar för klubben. Italienaren avslöjade dock att han tänker ställa upp med tre anfallare den kommande säsongen.

PARIS. Halvera din lön eller flytta härifrån. Det är Milans ultimatum till superstjärnan Zlatan Ibrahimovic enligt italienska medier.

Milanoklubbens ansträngda ekonomi har redan tvingat dem till att sälja stjärnbacken Thiago Silva till Paris Saint-Germain. Men att sälja Zlatan Ibrahimovic har visat sig vara betydligt svårare.

Hånar Milan efter klubbens utspel

Enligt Corriere Della Sera har Ibrahimovic tröttnat på hur Milan behandlat honom under transferfönstret. I ett telefonsamtal till klubbens ledning uppges han ha sagt:

– Har Milan inga pengar? Då måste det vara dåligt. Ska jag skriva en check?

Zlatan och PSG nära en affär

Zlatan har tidigare vädjat till klubbledningen att värva storspelare för att Milan ska få ett slagkraftigt lag. Men istället för stjärnvärvningar vill Milanoklubben sälja sina två bästa spelare.

– Jag har sålt Ibrahimovic och Thiago Silva. Genom det sparar vi 150 miljoner euro (1,3 miljarder) över två år, sade ägaren Silvio Berlusconi tidigare till Gazetta dello Sport.

"Jag hoppas att vi når en överenskommelse"

Zlatan Ibrahimovic och PSG kommer allt närmare en affär. Enligt italienska medier kommer Ibrahimovic att presenteras på måndag.

– Jag hoppas att vi når en överenskommelse med PSG. Den här helgen är till för att reflektera, säger Zlatans agent Mino Raiola enligt italienska medier.

/
/
/
/
PSG
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!