Andres Iniesta kommer att spela stormatchen mot Manchester United på Nya Ullevi i kväll. Men på twitter hyllar han...
1 av 6
Andres Iniesta kommer att spela stormatchen mot Manchester United på Nya Ullevi i kväll. Men på twitter hyllar han... - Foto: Alvaro Barrientos/SCANPIX
...Sin bortgångne vän Dani Jarque som dog för tre år sedan.
2 av 6
...Sin bortgångne vän Dani Jarque som dog för tre år sedan. - Foto: SCANPIX
Rio Ferdinand twittrade att han hade sin roligaste kväll på år i Göteborg för ett par dagar sedan.
3 av 6
Rio Ferdinand twittrade att han hade sin roligaste kväll på år i Göteborg för ett par dagar sedan. - Foto: Eugene Hoshiko/SCANPIX
Andreu Fontás, längst upp i högen, tycker att det är underbart att få resa med sina lagkamrater igen.
4 av 6
Andreu Fontás, längst upp i högen, tycker att det är underbart att få resa med sina lagkamrater igen. - Foto: SCANPIX
Dani Alves tycker att mötet mellan lagen är "gudomligt".
5 av 6
Dani Alves tycker att mötet mellan lagen är "gudomligt". - Foto: David Ramos/SCANPIX
Marc Bartra ser fram emot matchen i kväll.
6 av 6
Marc Bartra ser fram emot matchen i kväll. - Foto: SCANPIX

Så här twittrar storstjärnorna inför det "gudomliga mötet"

I kväll smäller det. Manchester United mot Barcelona på Nya Ullevi. Nyheter24 tog twittertempen på spelarna inför stjärnmötet.


Henke Larsson levererar matchbollen

Enligt Aftonbladet kommer två pojkar i vardera lags tröjor flygas in med helikopter och möta upp Henrik Larsson för att leverera matchbollen. "Henke" hade ju två kortare men lyckade sejourer i båda klubbarna. I Barcelona var han ju med och avgjorde Champions  League-finalen 2006 med två assist. 

GÖTEBORG. I måndags hade Rio Ferdinand sin "roligaste kväll på år" i Göteborg. Hela Manchester United hade samlats på en restaurang i Göteborg och alla de nya spelarna i Sir Alex Fergusons trupp fick uppträda för gamlingarna i laget.

[removed][removed][removed][removed]

I morse landade dessutom Barcelona-spelarna i Göteborg och de verkade uppenbarligen laddade inför stormatchen mot Manchester United på Nya Ullevi i kväll.

Den 22-årige försvararen Andreu Fontás tycker det är underbart att få resa med sitt lag igen och twittrade ut en bild på sig själv tillsammans med David Villa och nyförvärvet Jordi Alba. För att vara exakt twittrade han: "Vi är redan i Göteborg. Den glädje att få resa tillsammans med laget igen. Här har ni en bild på David Villa och Jordi Alba."

[removed][removed]

Det är på dagen tre år sedan Andres Iniestas nära vän och Espanyol-spelaren Dani Jarque gick bort. 

Iniesta och Jarque var barndomsvänner och kanske kommer han hylla sin vän i kväll – på samma sätt som när han avgjorde VM-finalen 2010.

[removed][removed]

21-årige Marc Bartra må inte vara en ordinarie startspelare i Barcelona – men han är minst sagt taggad för matchen i kväll. "Jag är här!/vi är här, hälsningar från Sverige! #forçabarça @ Göteborg". Bilden, som är utlagd på instagram, är tagen på Nya Ullevi där matchen spelas i kväll.

[removed][removed]

En av världens bästa backar Dani Alves å andra sidan är laddad inför ett "gudomligt möte" mot Manchester United. "Snart dags för den gudomliga stormatchen mellan FC och Manchester United."

[removed][removed]

Andres Iniesta
/
Barcelona
/
Manchester United
/
Nya Ullevi
/
Dani Alves
/
Rio Ferdinand
/
Göteborg
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Relaterat