Michael Carrick fixade tre poäng åt United med sitt tidiga mål mot Galatasaray.
Michael Carrick fixade tre poäng åt United med sitt tidiga mål mot Galatasaray. - Foto: AP Photo/Jon Super
Carrick tog sig runt Galatasaray-målvakten Muslera och lyckades liggandes skicka in bollen i mål i den sjunde minuten. - Foto: AP Photo/Jon Super
Nani brände en straff och lyckades inte dryga ut Uniteds segersiffror.
Nani brände en straff och lyckades inte dryga ut Uniteds segersiffror. - Foto: AP Photo/Jon Super

Carricks tidiga mål frälste Old Trafford

Uniteds seger satt långt inne i Champions league-premiären. Det blev 1-0 sedan Carrick avgjort - och Nani missat straff.

Manchester United - Galatasaray 1-0

1-0 Michael Carrick (7 min.)

Varningar: Man U: Patrice Evra, Nemanja Vidic, Robin van Persie. Galatasaray: Felipe Melo.

Domare: Wolfgang Stark (Tyskland).

MANCHESTER. Manchester United var onekligen revanschsugna efter den fiaskoartade insatsen i Champions league den gångna säsongen. Och det blev en drömstart för Sir Alex Fergusons mannar. Michael Carrick lyckades ta sig runt Galatasaray-målvakten Muslera och kunde trycka in 1-0 redan i den sjunde matchminuten.

Det blev också matchens enda mål. Men det fanns gott om lägen för båda lagen att öka på målskörden. Närmast var Nani i den 53:minuten - men han lyckades inte förvalta den straffspark han fick ta hand om.

Johan Elmander blev inbytt redan i den 16:e matchminuten mot Galatasarays storskytt Umut Bulut, men fick lämna planen mållös.