Sjachtar firar efter att ha slagit regerande mästarna Chelsea.
Sjachtar firar efter att ha slagit regerande mästarna Chelsea. - Foto: Efrem Lukatsky/Scanpix
Sjachtar-tränaren Mircea Lucescu var rätt nöjd efter matchen.
Sjachtar-tränaren Mircea Lucescu var rätt nöjd efter matchen. - Foto: Efrem Lukatsky/Scanpix

Chelseas käftsmäll

Chelsea fick sig en riktig chock borta mot Sjachtar Donetsk där man förlorade med 2-1. Chelsea var i underläge hela matchen.

DONETSK. Sjachtar Donetsk kom ut med en enorm energi mot regerande mästarna Chelsea och tog ledningen redan i den tredje minuten när Alex Teixeira spurtade in 1–0. Chelsea hade inte mycket att sätta emot och 2–0 kom i början av den andra halvleken.

Chelsea vaknade efter hand, men det var alldeles försent när Oscár reducerade i den 88:e minuten.

Som tur är för för Chelsea fick Juventus bara med sig en poäng i Danmark där Nordsjaelland var riktigt nära att skrälla mot de italienska mästarna.