Ménez och Zlatan spelar bra ihop. - Foto: Daniel Kasap/PIXSELL
Svensken hade många fina lägen. - Foto: Daniel Kasap/PIXSELL
PSG vann till slut matchen med 2-0. - Foto: Daniel Kasap/PIXSELL
Zlatan är nu den elfte bästa målskytten i Champions Leagues historia.
5 av 5
Zlatan är nu den elfte bästa målskytten i Champions Leagues historia. - Foto: © BildbyrŒn

"Hade kunnat göra tre eller fyra mål"

Zlatan gjorde ett mål i matchen mot Dinamo Zagreb. Men det fanns lägen för svensken att göra ytterligare ett, två och tre mål.

Zagreb - PSG: 0-2 (0-2)

0 - 1 (33) Zlatan Ibrahimovic

0 - 2 (43) Jérémy Menez

Zlatan Ibrahimovic var inte helt oväntat i händelsernas centrum i onsdagens match mot Dinamo Zagreb. Svensken gjorde sitt 30:e mål i Champions League efter att ha frispelats av Jérémy Ménez i den 32:a minuten. Målet innebär att Zlatan hamnar på elfte plats på listan över de bästa målskyttarna i turneringens historia.

Innan dess hade svensken bommat två frilägen.

- Jag hade kunnat göra tre eller fyra mål, säger svensken efter matchen.

"Viktigast att vinna"

Ibrahimovic hade goda chanser att göra sitt 31:a mål i andra halvlek, men det blev inga mer mål för den svenske superstjärnan. Matchen slutade 2-0 till PSG som nu vunnit två av tre matcher i gruppspelet.

- Det viktigaste är att vinna, men jag hade kunnat göra tre eller fyra mål i stället för ett, säger Zlatan till italienska medier enligt Eurosport.