Här stormar årets klumpigaste supporter planen

I den 91:a minuten tröttnade Dynamo Kiev supportern. 0–0 var inte gott nog tänkte han och tog saken i egna händer. Ensam rusar han ut efter bollen, faller och flyr. Se floppen längst ner i artikeln.

Dynamo Kiev - Porto: 0–0 (0–0)

Inga mål gjordes

...

Det oavgjorda resultatet gör att Porto som första lag avancerar till Champions League-slutspel.

KIEV. Det blir inte alltid som man tänkt sig. Supportrar betalar massor av pengar för att få se sina idoler prestera och underhålla. På plats på stadion väntar fansen på att det där förlösande målet ska komma, målet som ska bli det stora minnet från matchen. Man vill få skrika ut och visa sin uppskattning samtidigt som man kramar okända människor som råkar hålla på samma klubb.

Men ibland infrias inte detta. Ibland slutar det med att ingenting händer. Inga mål görs. Och inga minnen finns att ta med.

Stormade planen

Detta hände i matchen mellan Dynamo Kiev och Porto. Det blev inga mål. Publiken fick aldrig chansen att fira. Så vad gör man då?

Ja, frågar du den här supportern är svaret solklart: Man tar saken i egna händer.

I den 91:a minuten tröttnade Dynamo Kiev-supportern och stormade planen. Från ingenstans dök han upp, i ett försök att visa Dynamo-spelarna hur de skulle anfalla. Och till en början såg det ljust ut, men det ljuset släcktes nästan snabbare än man hinner uppfatta att han dyker upp i bild.

Supportern fumlade omkull, lyckades resa sig, och sprang skamset av planen.