Uddamålsseger för Las Palmas mot Almeria

Las Palmas tog till slut hem segern mot Almeria i matchen på Estadio del Mediterráneo på lördagen. Matchen i La Liga i fotboll slutade 1-2 (0-1). Segermålet för Las Palmas stod Sory Kaba för på tilläggstid.

Matchen förblev jämn målmässigt till Las Palmas tog ledningen i 23:e minuten, genom Munir El Haddadi. Det dröjde till den 73:e minuten innan Largie Ramazani kvitterade för Almeria.

Det matchavgörande målet kom på tilläggstid, när Sory Kaba slog till och gjorde 1-2 för Las Palmas.

Almeria har en oavgjord och fyra förluster och 7–18 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Las Palmas har tre vinster och två förluster och 6–6 i målskillnad. Det här var Almerias tredje uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Las Palmas fjärde uddamålsseger.

För Las Palmas gör resultatet att man nu ligger på tionde plats i tabellen, medan Almeria är på 20:e och sista plats.

Söndag 5 november 14.00 spelar Almeria borta mot Alaves. Las Palmas möter Atletico Madrid hemma på Estadio Gran Canaria fredag 3 november 21.00.