Villarreal CF spelade lika mot Mallorca
Villarreal CF spelade lika mot Mallorca - Foto: Saolab Press / Alamy

Kryss på övertid för Mallorca mot Villarreal efter Llabres mål

På övertid slog Javier Llabres till och gjorde 1-1 och räddade en poäng för Mallorca i mötet med Villarreal i La Liga i fotboll på Estadio de la Ceramica. Hemmalaget hade ledningen med 1-0 i slutet av matchen, men Llabres fullträff för Mallorca gjorde att matchen på lördagen slutade oavgjort.

Villarreal tog ledningen på tilläggstid i första halvleken, genom Alexander Sörloth. I den 66:e minuten blev Villarreals Pepe Reina utvisad, och fick spela med en man mindre sista 24 minuterna.

Kvitteringen kom på övertid, när Javier Llabres slog till och gjorde mål för Mallorca på pass av Manu Morlanes. Det fastställde slutresultatet till 1-1.

Det här var Villarreals femte oavgjorda match den här säsongen.

Det här betyder att Villarreal är kvar på 15:e plats, och Mallorca stannar på 14:e plats, i tabellen.

I nästa match, lördag 27 januari, har Villarreal Barcelona borta på Olímpic Lluís Companys 18.30, medan Mallorca spelar hemma mot Real Betis 21.00.