UD Las Palmas förlorade mot Real Madrid
UD Las Palmas förlorade mot Real Madrid - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/abaca press

Real Madrid upp i topp efter seger

Real Madrid är nu serieledare i La Liga i fotboll efter seger, 1-2 (0-0), borta mot Las Palmas. Real Madrid leder serien två poäng före Girona. Las Palmas ligger på nionde plats i tabellen.

Aurelien Tchouameni blev matchhjälte med sitt avgörande 2-1-mål efter 84 minuter.

I och med detta har Real Madrid hela fem raka segrar i La Liga.

Första halvlek blev mållös, men efter pausen slog Javi Munoz till på pass av Sandro Ramirez och gav Las Palmas ledningen.

I 65:e minuten slog Vinicius Junior till, och kvitterade för Real Madrid.

Och med sex minuter kvar att spela kom det matchavgörande målet genom Aurelien Tchouameni framspelad av Toni Kroos. Därmed hade laget vänt matchen.

Det här var Las Palmas åttonde uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Real Madrids åttonde uddamålsseger.

Las Palmas tar sig an Granada i nästa match borta lördag 3 februari 16.15. Real Madrid möter Getafe borta torsdag 1 februari 21.00.