Getafe vann mot Granada CF
Getafe vann mot Granada CF - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/abaca press

Seger för Getafe mot Granada

Getafe tog ett tidigt grepp om matchen i La Liga i fotboll på hemmaplan mot Granada på måndagen. Laget vann med 2-0 efter att alla mål gjorts under första halvlek.

Matchen förblev jämn målmässigt till Getafe tog ledningen i 21:a minuten, genom Mason Greenwood.

Laget ökade ledningen till 2-0 i 36:e minuten, när Borja Mayoral hittade rätt. I andra halvlek fick inget av lagen in något mål, och matchen slutade med seger för Getafe med 2-0.

Det här betyder att Getafe är kvar på tionde plats, och Granada stannar på 19:e plats, i tabellen.

I nästa omgång har Getafe Real Madrid hemma på Coliseum Alfonso Pérez, torsdag 1 februari 21.00. Granada spelar hemma mot Las Palmas lördag 3 februari 16.15.