Real Madrid vann mot Girona
Real Madrid vann mot Girona - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/abaca press

Tung seger för Real Madrid i toppmatchen mot Girona

Det var två topplag som möttes i La Liga i fotboll på lördagen. Och det slutade med seger för Real Madrid, som besegrade Girona hemma med 4-0 (2-0).

Det här ger dock inga förändringar i tabellen. Real Madrid är i fortsatt serieledning, och Girona på andra plats. Fem poäng skiljer nu lagen åt.

Det innebär 18:e matchen i rad utan förlust för Real Madrid.

Real Madrid startade matchen bäst och tog ledningen. Vinicius Junior gjorde målet, redan i sjätte minuten.

Laget gjorde 2-0 i 35:e minuten, när Jude Bellingham fick träff. I 54:e minuten slog Jude Bellingham till återigen, och gjorde 3-0.

Till slut kom också 4-0 genom Rodrygo som ökade Real Madrids ledning i 61:a minuten. Det fastställde slutresultatet till 4-0.

I nästa omgång har Real Madrid Rayo Vallecano borta på Estadio de Vallecas, söndag 18 februari 14.00. Girona spelar borta mot Atlethic Bilbao måndag 19 februari 21.00.