Atletico Madrid vann mot Real Betis
Atletico Madrid vann mot Real Betis - Foto: Edward F. Peters / Alamy

Atletico Madrid vann på hemmaplan mot Real Betis

Atletico Madrid ledde med 2-0 i paus mot Real Betis i söndagens match på hemmaplan i La Liga. I andra halvlek kom Real Betis närmare, men Atletico Madrid kunde hålla undan till seger 2-1.

Det var hemmaseger nummer fem i rad för Atletico Madrid.

Laget gjorde också 2-0 i slutet av första halvleken, genom Alvaro Morata. Med en knapp halvtimme kvar att spela fick William Carvalho träff på pass av Johnny Cardoso och reducerade åt Real Betis. Fler mål än så blev det inte för Real Betis.

Båda lagen har nu två segrar, två oavgjorda och en förlust på de senaste fem matcherna, Atletico Madrid med 10–5 och Real Betis med 7–4 i målskillnad. Det här var Atletico Madrids nionde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Real Betis andra uddamålsförlust.

Resultatet innebär att Atletico Madrid ligger kvar på fjärde plats och Real Betis på sjätte plats i tabellen.

Lördag 9 mars 16.15 spelar Atletico Madrid borta mot Cadiz. Real Betis möter Villarreal hemma på Benito Villamarin söndag 10 mars 21.00.