Granada CF förlorade mot Real Sociedad
Granada CF förlorade mot Real Sociedad - Foto: STELLA Pictures / PA / STELLA Pictures / PA

Fortsatt tungt för Granada – förlust mot Real Sociedad

Det räcker inte hela vägen till seger för Granada. Det står klart efter 2-3 (2-1) hemma mot Real Sociedad. Det var Granadas åttonde match i rad utan seger i La Liga i fotboll.

Segermålet för Real Sociedad stod Andre Silva för efter 85 minuter.

Matchen förblev jämn målmässigt till Granada tog ledningen i 21:a minuten, genom Myrto Uzuni på straff.

Real Sociedad kvitterade till 1-1 i 33:e minuten, när Umar Sadiq fick träff.

Granada tog ledningen på stopptid i första halvleken, återigen genom Myrto Uzuni. Robin Le Normand kvitterade för Real Sociedad i 80:e minuten.

Och med fem minuter kvar att spela kom det matchavgörande målet genom Andre Silva. Därmed hade laget vänt matchen.

Granada har tre oavgjorda och två förluster och 8–13 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Real Sociedad har två vinster och tre förluster och 8–10 i målskillnad. Det här var Granadas sjunde uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Real Sociedads sjunde uddamålsseger.

Real Sociedad ligger på sjätte plats i tabellen efter matchen, medan Granada är på 19:e plats.

Lördag 16 mars 14.00 spelar Granada borta mot Mallorca. Real Sociedad möter Cadiz hemma på Reale Arena fredag 15 mars 21.00.