Almeria spelade lika mot Sevilla
Almeria spelade lika mot Sevilla - Foto: Edward F. Peters / Alamy

Kvittering på övertid av Marezi när Almeria räddade poäng mot Sevilla

Det såg länge mörkt ut för Almeria i mötet med Sevilla, som ledde med 1-2 i slutet av matchen i La Liga i fotboll på Estadio del Mediterráneo. Men på övertid slog Marezi till och räddade en poäng för Almeria. Det blev oavgjort, 2-2 (1-0), i matchen på måndagen.

Matchen förblev jämn målmässigt till Almeria tog ledningen i 38:e minuten, genom Adri Embarba. Med nio minuter kvar att spela kvitterade Sevilla genom Dodi Lukebakio.

Ledningsmålet till 1-2 kom i slutminuterna, med fyra minuter kvar att spela, när Lucas Ocampos slog till och gjorde mål för Sevilla.

Bara fyra minuter senare var det Marezi som såg till att Almeria kvitterade till 2-2. Det fastställde slutresultatet till 2-2.

Det här var Almerias tionde oavgjorda match den här säsongen.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Almeria på 20:e och sista plats och Sevilla på 14:e plats.

Söndag 17 mars möter Almeria Las Palmas borta 16.15 och Sevilla möter Celta Vigo hemma 14.00.