Real Sociedad vann mot Cadiz
Real Sociedad vann mot Cadiz - Foto: STELLA Pictures / PA / STELLA Pictures / PA

Real Sociedad vann hemma mot Cadiz

Real Sociedad hade ledningen i halvtid mot Cadiz på hemmaplan på fredagen. Och 1-0-ledningen i halvtid utökades i andra halvlek. Till slut blev det 2-0 i matchen i La Liga i fotboll.

Matchen fick ingen riktig karaktär förrän Real Sociedad tog ledningen efter en knapp halvtimmes spel, genom Mikel Merino på pass av Mikel Oyarzabal. I 68:e minuten slog Arsen Zakharyan till, på pass av Mikel Oyarzabal och gjorde 2-0. 2-0-målet blev matchens sista.

Real Sociedad har tre segrar och två förluster och 10–9 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Cadiz har en vinst, två oavgjorda och två förluster och 5–7 i målskillnad.

Det här betyder att Real Sociedad ligger kvar på sjätte plats i tabellen, och Cadiz på 18:e plats.

Söndag 31 mars 18.30 spelar Real Sociedad borta mot Alaves. Cadiz möter Granada hemma på Estadio Ramon de Carranza fredag 29 mars 21.00.