Osasuna förlorade mot Real Madrid
Osasuna förlorade mot Real Madrid - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/abaca press

Real Madrid vann efter Vinicius Juniors dubbel

Det blev Real Madrid som gick segrande ur mötet med Osasuna i La Liga i fotboll på bortaplan, med 4-2 (2-1).

Det betyder att Real Madrid gick obesegrade från planen för 23:e matchen i följd.

Gästande Real Madrid startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara fyra minuter slog Vinicius Junior till.

Osasuna kvitterade till 1-1 tidigt i matchen, genom Ante Budimir, i sjunde minuten.

Real Madrid tog ledningen på nytt i 18:e minuten, när Dani Carvajal slog till. Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Brahim Diaz träff och ökade ledningen för Real Madrid.

I 64:e minuten nätade Vinicius Junior på nytt, och gjorde 1-4.

Reduceringen till 2-4 kom på övertid, när Iker Munoz slog till och gjorde mål för Osasuna. Fler mål än så blev det inte för Osasuna.

För Osasuna gör resultatet att man nu ligger på elfte plats i tabellen, medan Real Madrid leder serien.

Nästa motstånd för Osasuna är Almeria. Lagen möts lördag 30 mars 16.15 på Estadio del Mediterráneo. Real Madrid tar sig an Atlethic Bilbao hemma söndag 31 mars 21.00.