Ronaldo blodig målskytt när Real vann

Cristiano Ronaldo frälste Real Madrid med sitt 1–0 mål mot Levante. Men vägen till vinst skulle kräva svett, tårar och inte minst - blod.

Levante - Real Madrid: 1–2 (0–1)

0 – 1 (21) C. Ronaldo

1 – 1 (62) A. Rodriguez

1 – 2 (84) A. Morata

VALENCIA. Regnet föll över Ciutat de Valencia när Levante tog emot Real Madrid på onsdagen. Och det skulle bli en tuff match, inte minst för lagets stora stjärna Cristiano Ronaldo.

I den tredje matchminuten fick Ronaldo en armbåge i ansiktet av David Navarro. Portugisen började blöda kraftigt från ögonbrynet och fick lämna planen under några minuter för att få sy och plåstras om.

Ronaldo seriously injured by goalsarena2012

Och så snart det var gjort så var det dags för honom att visa sig från den sidan vi är vana vid.

I den 21:a matchminuten frispelades Ronaldo i straffområdet, och likt den självklara målskytt han är var det bara att trycka in den rätt upp i nättaket. Stjärnan firade målet sparsamt, med stor sannolikhet var det nog för att han var lite ledsen över att hans ansikte fått sig en liten makeover.

Trots målet byttes Ronaldo ut i halvtid. Troligtvis för att han var lite snurrig efter knocken i inledningsminuterna.

Trea i La Liga

Real Madrid kunde till sist vinna matchen med 1–2 efter att inhopparen Alvaro Morata gjort mål med bara några minuter kvar att spela. Real Madrid ligger just nu på tredje plats i La Liga.