1 av 6
2 av 6
John Terry och Wayne Bridge i Chelseatröjan.
3 av 6
John Terry och Wayne Bridge i Chelseatröjan. - Foto: Scanpix
Wayne Bridge med Vanessa Perroncel som han har ett barn med.
4 av 6
Wayne Bridge med Vanessa Perroncel som han har ett barn med. - Foto: Alloverpress
News of the World avslöjade otrohetsaffären.
5 av 6
News of the World avslöjade otrohetsaffären. - Foto: News of the World
Capello och Terry ska mötas i slutet av veckan.
6 av 6
Capello och Terry ska mötas i slutet av veckan.

Capello om Terryaffären: "Jag vet allt"

Englands förbundskapten Fabio Capello bryter tystnaden kring John Terrys otrohetsaffär med landslagskompisen Wayne Bridges ex.


John Terrys otrohetsaffär med landslagskompisen Wayne Bridges ex Vanessa Perroncel skakar hans äktenskap med hustrun Toni - men även det engelska landslaget med mindre än ett halvår kvar till VM i Sydafrika.

Den engelske lagkaptenen John Terry har nu kontaktat förbundskaptenen Fabio Capello för att förklara sig. Han gjorde det genom Capellos närmaste man Franco Baldini.

– Jag vet allt. Jag kan inte säga något just nu, men jag kommer tillbaks till London på torsdag, säger Capello enligt Daily Mail.

Terry och Capello har inte setts ännu

Italienaren befinner sig i Schweiz där han ska operera knät och har därför valt att vänta med sitt beslut. Men Capello försöker samtidigt samla så mycket information som möjligt. Han ska även ha pratat med Terrys klubb Chelsea.

– Fabio har pratat med klubbens ordförande och vd och båda backade upp honom att fatta rätt beslut på fotbollens grunder, säger en talesman för fotbollförbundet enligt The Guardian.

– Fabio är helt uppdaterad på utvecklingen gällande John Terry och handskas med frågan på sitt eget sätt, genom att använda sin erfarenhet.

"Han är van vid att fatta beslut under press"

Det kan bli det tuffaste beslutet Capello tagit under sin långa karriär.

– Fabio gillar honom som spelare och som lagkapten eftersom hans inställning varit helt rätt. Men han måste också överväga alla faktorer innan han fattar ett beslut. Han känner inte att han är under någon press för att fatta det beslutet eftersom han är van att vara under press, säger en källa till Daily Mail.

Samtidigt höjs rösterna för att Terry ska få kicken. Terry har å andra sidan inga planer på att hoppa av på egen hand.

– Han har velat bli Englands kapten sedan han var ett barn så om folk tror att han kommer att ge upp allt så får de tänka om, säger en nära vän enligt tidningen.

"Vem kan leda England bättre?"

– Hans liv vid sidan om planen har inget att göra med hans möjligheter som spelare eller som kapten att göra.

– JT ser fram emot att pratat med bossen. Det kommer att bli en rättfram och öppen diskussion, säger vännen.

– Han tror att han kan fortsätta att göra jobbet på planen och det är allt som betyder något i hans ögon. Vem kan vara en bättre man att leda England? Det finns ingen.

/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!