1 av 4
- Foto: Bildbyrån
2 av 4
- Foto: Bildbyrån
3 av 4
- Foto: Bildbyrån
4 av 4
- Foto: Bildbyrån

Hamrén: "Holland självklara favoriter"

Sveriges förbundskapten Erik Hamrén är väldigt nöjd med lottningen, men inser samtidigt att Holland är storfavoriten i Sveriges grupp.- Holland är självklara favoriter och imponerade stort i VM-kvalet, säger Hamrén.


Ungern, San Miro, Finland, Moldavien och Holland gör Sverige sällskap i kvalgruppen till EM 2012. Holland är jättefavoriten i kvalgruppen, enligt Erik Hamrén.

- Holland är självklara favoriter och imponerade stort i VM-kvalet där de var obesegrade. Men sedan får vi, Finland och Ungern ta upp utmaningen och försöka ta dem, säger förbundskaptenen till Aftonbladet.

"Känslan är positiv"

Förutom Holland ser det onekligen ljust ut för svenskt del. Något Hamrén bara kan hålla med om.

- Den första känslan är att det är spännande och positivt. Vi får vara utmanare i gruppen men det känns riktigt bra, förklarar 52-åringen.

Sveriges trumfkort mot Holland

Ola Toivonen och bröderna Elm återfinns i den holländska ligan och de kan minst sagt bli viktiga när matchen mot Holland förbereds. De kan då agera som trumfkort.

- Vi har ett antal spelare i holländska ligan och de är självklart mer insatta i det sättet Holland spelar på och känner även till spelarna väl, säger Hamrén.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!