England fick nöja sig med oavgjort mot Montengro.
1 av 2
England fick nöja sig med oavgjort mot Montengro. - Foto: Tom Hevezi/AP/SCANPIX
2 av 2
- Foto: Matt Dunham/AP/SCANPIX

”England skapade ingenting”

Nyheter24:s Premier League-bloggare dömer ut England efter gårdagens svaga insats.


Tidigare matcher:

Vill du läsa mer om Premier League? Följ Magnus Falks blogg på Nyheter24!

England inledde kvalet med att fullständigt mosa Bulgarien med hela 4-0 hemma på Wembley. Fabio Capellos mannar fortsatte på den inslagna vägen och vann även den andra matchen mot Schweiz med 3-1 på bortaplan.

I morgon klockan 21:00 smäller det på Wembley igen. Den här gången står Montenegro för motståndet. Blir det tre enkla poäng som Magnus Falk tror?

ENGLAND. England lyckades inte vinna hemma på Wembley mot Montenegro som kämpade frenetiskt.

De flesta hade räknat med att stornationen inte skulle ha några problem med att ta tre poäng. Flera fans har nu börjat döma ut det laget.

– Ett fullständigt kraftlöst England sprang in i en montenegrinsk vägg. Sällan har ett engelskt lag varit så uddlöst. Det skapades egentligen ingenting. Samtidigt så placerade Kranjcar (Montenegros förbundskapten) tolv stora bussar framför straffområdet och då är det inte lätt att komma fram. Men detta gav också en hel del värdefull insikt om vad brittisk fotboll kan och inte kan, skriver Magnus Falk i sin Premier League-blogg.

Fabio Capello har envisats med att spela 4-4-2 trots att det inte fungerade i VM och det fungerar fortfarande inte.

– Jag undrar om England överhuvudtaget skall spela med 4-4-2, utan gå till Tysklands framgångsrika 4-2-3-1, ty England har inte två starka forwards – de har en – Rooney.

Experten tror inte att den listige italienske tränaren ligger risigt till trots två missade poäng.

– Capello har det stora mediedrevet efter sig, men har trots det sju poäng på tre matcher och det ser ljust ut i kvalet.

Höjdpunkter från gårdagens match

/
/
/
/
/
EM
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!