Zlatan Ibrahimovic går till attack mot allt och alla i sin självbiografi.
1 av 3
Zlatan Ibrahimovic går till attack mot allt och alla i sin självbiografi. - Foto: Claudio Bresciani / SCANPIX
Zlatan om Lagerbäcks beslut: "Det var fegt."
2 av 3
Zlatan om Lagerbäcks beslut: "Det var fegt." - Foto: Claudio Bresciani / SCANPIX
Vid sidan av Lagerbäcks beslut att skicka hem Zlatan från EM-kvalmatchen mot Liechtenstein, var relationen mellan den tidigare förbundskaptenen och vår svenska superstjärna.
3 av 3
Vid sidan av Lagerbäcks beslut att skicka hem Zlatan från EM-kvalmatchen mot Liechtenstein, var relationen mellan den tidigare förbundskaptenen och vår svenska superstjärna. - Foto: PONTUS LUNDAHL / SCANPIX

Zlatan till attack mot Lagerbäck: "Det var fegt"

"Jag är Zlatan Ibrahimovic" visar sig innehålla långt fler kontroversiella historier än vad man tidigare kunnat ana.


MILANO. Zlatan Ibrahimovics omtalade biografi har fått en extrem genomslagskraft i mediesverige. Nu dyker nästa stora bomb upp, nu går han till attack mot Lars Lagerbäck.

"Han var chefen. Varför gömde han sig bakom andra. Hade han varit man nog att säga: JAG har beslutat, det hade jag respekterat. Det där, det var fegt", så skriver Ibrahimovic om den tidigare förbundskaptenen, uppger tidningen Expressen.

Det var i samband med att Zlatan Ibrahimovic, Olof Mellberg och Christian Wilhelmsson blev han hemskickad från EM-kvalsamlingen 2006, som han ska ha känt dem känslorna.

Redan tidigare har publicerade utdrag ur den kommande boken vittnat om en spricka i landslaget. Stämningen mellan Zlatan Ibrahimovic och Fredrik Ljungberg visade sig inte vara den bästa.

/
/
/
/
/
EM
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!