Robbie Brady vet hur Sverige ska stoppas i EM-premiären – ta bort Zlatan.
1 av 3
Robbie Brady vet hur Sverige ska stoppas i EM-premiären – ta bort Zlatan.
Martin Olsson i aktion i träningsmatchen mot Tjeckien i mars.
2 av 3
Martin Olsson i aktion i träningsmatchen mot Tjeckien i mars.
Martin Olsson.
3 av 3
Martin Olsson.

Irländska receptet inför EM-premiären: "Tackla Zlatan"

Martin Olsson berättar om snacket i Norwich med de irländska lagkamraterna Robbie Brady och Wes Hoolahan – som har klurat ut hur Sverige ska stoppas i EM-premiären.


Förberedelserna inför EM är i full gång. I dag tränade truppen på Stockholm Stadion där Erik Hamrén också offentliggjorde att Marcus Rohdén har kallats in temporärt till landslaget. Han kommer träna under med laget över matchen mot Slovenien (30 maj) och är en av tre potentiella reserver om skadedrabbade duon Albin Ekdal och Oscar Lewicki inte hinner bli speklara innan den definitiva truppen skickas in.

En annan spelare som lidit av skada är Martin Olsson, men vänsterbacken berättar att hans ljumskproblem inte är någon större fara.

– Jag känner att jag kommer vara klar till EM. När jag först fick skadan trodde jag inte det, men nu kan jag vara redo för premiären, säger han.

Sverige möter Irland i första gruppspelsmatchen och Olsson förklarar att det pratats en hel del med lagkamraterna i Norwich, Robbie Brady och Wes Hoolahan, som båda är en del av den irländska EM-truppen.

– De snackar hela tiden att de vill slå oss och att de kommer tackla Zlatan och allt det där. Det är mycket snack, säger Martin Olsson.

Se klippet i spelaren ovan.

Frossa i mer nyheter inför EM. Som att landslaget släpper en app där du kan chatta med stjärnorna och hänga med bakom kulisserna.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tror du Sverige vinner EM-premiären mot Irland?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Ronaldo vilar – spelar inte mot Sverige

Seger för Norrköping som förlänger vinstsviten

2 timmar sedan
Serieledande Norrköping förlänger segersviten i Svenska Basketligan herr, på måndagen vann vinstmaskinen hemma mot fjärdeplacerade Jämtland. Efter segersiffrorna 90-79 (26-16, 24-28, 22-9, 18-26) har nu Norrköping fem raka segrar. Jämtlands svit på sex matcher i rad utan förlust bröts dock.

Världstvåans sorg – pojkvännen död

2 timmar sedan
Belarusisk ishockey har sorg.

Vinicius Junior utsatt för mer rasism

3 timmar sedan
Real Madrid har anmält nya rasistiska påhopp på den brasilianske anfallsstjärnan Vinicius Junior.

Landslagskompisarna: "Vi ska visa support"

idag 06:02
Kristoffer Olssons svåra sjukdom och allvarliga tillstånd berör landslagskompisarna starkt. Spelarna planerar att visa sitt stöd och sin omtanke. Vi ska snacka ihop oss och så får vi se exakt vad vi gör och när vi gör det. Men det är klart att vi ska stötta honom, säger Ludwig Augustinsson.

Stjärnor i Argentina misstänks för våldtäkt

idag 02:38
Fyra spelare i Vélez Sarsfield i den argentinska förstaligan har gripits efter misstankar om att de våldtagit en kvinnlig sportjournalist på ett hotellrum i början av mars.