Sheffield United förlorade mot Manchester United
Sheffield United förlorade mot Manchester United - Foto: STELLA Pictures / PA / STELLA Pictures / PA

Uddamålsseger för Manchester United mot Sheffield United

Manchester United tog till slut hem segern mot Sheffield United i matchen på lördagen. Matchen i Premier League i fotboll slutade 1-2 (1-1). Diogo Dalot blev matchhjälte med sitt avgörande 2-1-mål efter 77 minuter.

Matchen var mållös till Manchester United tog ledningen efter en knapp halvtimmes spel, genom Scott McTominay.

Sheffield United kvitterade till 1-1 i 34:e minuten, när Oliver McBurnie hittade rätt på straff. Diogo Dalot gjorde det matchavgörande målet med knappa kvarten kvar.

Det här var Sheffield Uniteds femte uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Manchester Uniteds femte uddamålsseger.

Manchester United ligger på åttonde plats i tabellen efter matchen, medan Sheffield United är på 20:e och sista plats.

Lördag 28 oktober 16.00 spelar Sheffield United borta mot Arsenal. Manchester United möter Manchester City hemma på Old Trafford söndag 29 oktober 16.30.