Everton FC förlorade mot Manchester United
Everton FC förlorade mot Manchester United - Foto: STELLA Pictures / PA / STELLA Pictures / PA

Manchester United tog kommandot från start mot Everton

Manchester United hade greppet från start i matchen i Premier League i fotboll mot Everton på söndagen. Laget gjorde 1-0 redan efter tre minuters spel genom Alejandro Garnacho. Till slut blev det seger 3-0 (1-0) borta på Goodison Park.

Manchester United har nu en fin svit med tre matcher i rad utan att ha släppt in mål.

Segern var Manchester Uniteds femte på de senaste sex matcherna, och fjärde raka segern på bortaplan.

Manchester United började bäst och gjorde 0-1 redan i matchupptakten. Efter bara tre minuter slog Alejandro Garnacho till. Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Marcus Rashford träff på straff och ökade ledningen för Manchester United.

Manchester United gjorde också 0-3 genom Anthony Martial i 75:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 0-3.

För Manchester United gör resultatet att man nu ligger på sjätte plats i tabellen, medan Everton är på 19:e plats.

Everton tar sig an Nottingham Forest i nästa match borta lördag 2 december 18.30. Manchester United möter samma dag 21.00 Newcastle borta.