Manchester United vann mot Chelsea FC
Manchester United vann mot Chelsea FC - Foto: STELLA Pictures / PA / STELLA Pictures / PA

Manchester Uniteds Scott McTominay sänkte Chelsea

Manchester United vann hemma mot Chelsea i Premier League i fotboll med 2-1 (1-1). Scott McTominay gjorde båda målen för Manchester United.

Scott McTominay blev matchhjälte med sitt avgörande 2-1-mål efter 69 minuter.

Segern var Manchester Uniteds fjärde på de senaste fem matcherna.

Manchester United gjorde första målet. Scott McTominay slog till, redan i 19:e minuten.

Chelsea kvitterade till 1-1 på stopptid i första halvleken, genom Cole Palmer. I 69:e minuten slog Scott McTominay till återigen, och gav Manchester United ledningen.

Det här var Manchester Uniteds åttonde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Chelseas tredje uddamålsförlust.

I tabellen innebär det här att Manchester United nu ligger på sjätte plats. Chelsea är på tionde plats.

Nästa motstånd för Manchester United är Bournemouth. Lagen möts lördag 9 december 16.00 på Old Trafford. Chelsea tar sig an Everton borta söndag 10 december 15.00.