West Ham Utd vann mot Manchester United
West Ham Utd vann mot Manchester United - Foto: STELLA Pictures / PA / STELLA Pictures / PA

Stark andra halvlek räckte för West Ham

Första halvlek var mållös i matchen mellan West Ham och gästande Manchester United på London Stadium på lördagen. I andra halvlek var det dock West Ham som var starkare och vann till slut med 2-0 i Premier League.

Första halvlek blev mållös, och det dröjde till den 72:a minuten innan Jarrod Bowen gav West Ham ledningen på pass av Lucas Paqueta.

Mohammed Kudus ökade West Hams ledning i 78:e minuten. 2-0-målet blev matchens sista.

West Ham ligger på sjätte plats i tabellen efter matchen, medan Manchester United ligger på åttonde plats.

Torsdag 28 december 21.15 spelar West Ham borta mot Arsenal. Manchester United möter Aston Villa hemma på Old Trafford tisdag 26 december 21.00.