Manchester United vann mot West Ham Utd
Manchester United vann mot West Ham Utd - Foto: STELLA Pictures / PA / STELLA Pictures / PA

Alejandro Garnacho tvåmålsskytt när Manchester United vann

Manchester United vann mötet med West Ham hemma med 3-0 (1-0) på söndagen i Premier League i fotboll.

Matchen var mållös till Manchester United tog ledningen i 23:e minuten, genom Rasmus Hojlund. Direkt efter pausen gjorde Alejandro Garnacho mål och ökade lagets ledning.

Till slut kom också 3-0-målet genom Alejandro Garnacho som ökade Manchester Uniteds ledning i 84:e minuten. 3-0-målet blev matchens sista.

För hemmalaget betyder resultatet sjätte plats i tabellen. West Ham är på sjunde plats.

I nästa match, söndag 11 februari, har Manchester United Aston Villa borta på Villa Park 17.30, medan West Ham spelar hemma mot Arsenal 15.00.