Luton Town FC förlorade mot Manchester United
Luton Town FC förlorade mot Manchester United - Foto: STELLA Pictures / PA / STELLA Pictures / PA

Ny seger för Manchester United

Manchester United är svårstoppat för tillfället. När laget mötte Luton borta på söndagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 1-2 (1-2) innebär att Manchester United nu har fyra segrar i följd i Premier League i fotboll.

Gästande Manchester United startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara en minut slog Rasmus Hojlund till.

Laget ökade ledningen till 0-2 tidigt i matchen, ännu en gång genom Rasmus Hojlund, i sjunde minuten.

Luton reducerade till 1-2 bara sju minuter senare genom Carlton Morris. I andra halvlek fick inget av lagen in något mål, och matchen slutade med seger för Manchester United med 2-1.

Det här var Lutons nionde uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Manchester Uniteds tolfte uddamålsseger.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Luton på 17:e plats och Manchester United på sjätte plats.

I nästa omgång har Luton Liverpool borta på Anfield, onsdag 21 februari 20.30. Manchester United spelar hemma mot Fulham lördag 24 februari 16.00.