Everton FC spelade lika mot Crystal Palace FC
Everton FC spelade lika mot Crystal Palace FC - Foto: MB Media Solutions / Alamy

Fortsatt tungt för Everton – oavgjort mot Crystal Palace

Matchen på Goodison Park blev den åttonde raka utan seger för Everton när laget mötte Crystal Palace i Premier League i fotboll. Slutresultatet blev 1-1 (0-0).

Första halvlek blev mållös och det dröjde till den 66:e minuten innan Jordan Ayew gav Crystal Palace ledningen.

Med sex minuter kvar att spela kvitterade Everton genom Amadou Onana. Det fastställde slutresultatet till 1-1.

Everton har fyra oavgjorda och en förlust och 3–5 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Crystal Palace har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 6–15 i målskillnad. Det här var Evertons sjätte oavgjorda match den här säsongen.

För Everton gör resultatet att laget nu ligger på 17:e plats i tabellen, medan Crystal Palace är på 15:e plats.

På lördag 24 februari 16.00 spelar Everton borta mot Brighton, och Crystal Palace hemma mot Burnley.