Everton FC förlorade mot West Ham Utd
Everton FC förlorade mot West Ham Utd - Foto: STELLA Pictures / PA / STELLA Pictures / PA

Uddamålsseger när West Ham besegrade Everton

På tilläggstid gjorde först Tomas Soucek 1-2 och därefter Edson Alvarez 1-3. Det blev dramatiskt när bortalaget West Ham vann matchen mot Everton på Goodison Park på lördagen. Matchen i i Premier League i fotboll slutade 3-1 (0-0).

Första halvlek blev mållös och det dröjde till den 56:e minuten innan Beto gav Everton ledningen.

Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Kurt Zouma framspelad av James Ward Prowse och kvitterade för West Ham.

Ledningsmålet till 1-2 kom på stopptid, när Tomas Soucek slog till och gjorde mål för West Ham.

1-3-målet för West Ham kom direkt därefter när Edson Alvarez på övertid gjorde mål på pass av Jarrod Bowen. Därmed hade laget vänt matchen. 1-3-målet blev matchens sista.

Everton ligger på 16:e plats i tabellen efter matchen, medan West Ham ligger på sjunde plats.

Nästa motstånd för Everton är Manchester United. Lagen möts lördag 9 mars 13.30 på Old Trafford. West Ham tar sig an Burnley hemma söndag 10 mars 15.00.