Burnley FC förlorade mot AFC Bournemouth
Burnley FC förlorade mot AFC Bournemouth - Foto: STELLA Pictures / PA / STELLA Pictures / PA

Segerlös svit bröts när Bournemouth vann mot Burnley

Det var länge sedan Bournemouth vann i Premier League i fotboll. Men i söndagens match mot Burnley på bortaplan blev det till slut seger, efter sju raka matcher utan vinst. Segersiffrorna skrevs till 2-0 (1-0).

Gästerna Bournemouth gjorde första målet. Justin Kluivert slog till, redan i 13:e minuten. 0-2-målet kom i matchens absoluta slutskede, med två minuter kvar att spela, när Antoine Semenyo slog till och gjorde mål. Det fastställde slutresultatet till 0-2.

Det här betyder att Burnley är kvar på 19:e plats, och Bournemouth stannar på 13:e plats, i tabellen.

Burnley tar sig an West Ham i nästa match borta söndag 10 mars 15.00. Bournemouth möter Sheffield United hemma lördag 9 mars 16.00.