Wolverhampton Wanderers FC vann mot Fulham FC
Wolverhampton Wanderers FC vann mot Fulham FC - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/abaca press

Wolverhampton avgjorde mot Fulham efter paus

Första halvlek blev mållös, men i andra halvlek var det hemmalaget Wolverhampton som avgjorde matchen mot Fulham. Lördagens match i Premier League slutade 2-1.

Inget av lagen lyckades göra mål under första halvlek, men efter pausen slog Rayan Ait Nouri till och gav Wolverhampton ledningen.

Laget ökade ledningen till 2-0 i 67:e minuten.

Reduceringen till 2-1 kom på stopptid, när Alex Iwobi slog till och gjorde mål för Fulham. Men mer än så orkade Fulham inte med.

Båda lagen har nu tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna, Wolverhampton med 5–7 och Fulham med 10–6 i målskillnad. Det här var Wolverhamptons nionde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Fulhams femte uddamålsförlust.

Wolverhamptons nya tabellposition är åttonde plats, medan Fulham är på tolfte plats.

Wolverhampton tar sig an Aston Villa i nästa match borta lördag 30 mars 18.30. Fulham möter Tottenham hemma lördag 16 mars 18.30.