Liverpool spelade lika mot Manchester City
Liverpool spelade lika mot Manchester City - Foto: STELLA Pictures / PA / STELLA Pictures / PA

Oavgjort toppmöte mellan Liverpool och Manchester City

Det blev oavgjort, 1-1 (0-1), i matchen mellan de båda topplagen i Premier League i fotboll, Liverpool och gästande Manchester City, på söndagen.

Resultatet innebär 13:e matchen i rad utan förlust för Manchester City.

Matchen var mållös till Manchester City tog ledningen i 23:e minuten, genom John Stones på pass av Kevin De Bruyne. Direkt efter pausen nätade Alexis Mac Allister på straff och kvitterade för Liverpool. Det blev också matchens sista mål.

Det här var Liverpools sjunde oavgjorda match den här säsongen.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Liverpool på andra plats och Manchester City på tredje plats.

Söndag 31 mars spelar Liverpool hemma mot Brighton 15.00 och Manchester City mot Arsenal hemma 17.30 på Etihad Stadium.