AFC Bournemouth vann mot Luton Town FC
AFC Bournemouth vann mot Luton Town FC - Foto: STELLA Pictures / PA / STELLA Pictures / PA

Makalös vändning av Bournemouth hemma mot Luton

Trots underläge lyckades Bournemouth ta tre poäng i matchen i Premier League i fotboll mot Luton på onsdagen. Efter 0-3 i halvtid slutade fajten med seger för Bournemouth hemma på Vitality Stadium med 4-3.

Antoine Semenyo stod för Bournemouths avgörande mål efter 83 minuter.

Luton fick en bra start på matchen. Tahith Chong gjorde målet framspelad av Jordan Clark, redan i nionde minuten.

Laget ökade ledningen till 0-2 efter en dryg halvtimmes spel, genom Chiedozie Ogbene på pass av Teden Mengi.

Luton ökade ledningen till 0-3 på stopptid i första halvleken, genom Ross Barkley. Direkt efter pausen gjorde Dominic Solanke mål och reducerade åt Bournemouth.

Bournemouth reducerade igen i 62:a minuten genom Illia Zabarnyi.

Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Antoine Semenyo och kvitterade för Bournemouth.

Och med sju minuter kvar att spela kom det matchavgörande målet genom Antoine Semenyo. Semenyo fullbordade därmed Bournemouths vändning.

Det här var Bournemouths tredje uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Lutons elfte uddamålsförlust.

Det här betyder att Bournemouth ligger kvar på 13:e plats i tabellen, och Luton på 18:e plats.

Bournemouth tar sig an Everton i nästa match hemma lördag 30 mars 16.00. Luton möter Nottingham Forest hemma lördag 16 mars 16.00.